Rosii umplute cu macaroane

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg. Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 rosii mijlocii
  • 100 g macaroane fierte si scurse
  • 1 ou fiert tare
  • 1 lingura de unt incalzit
  • 2 linguri smintina
  • 100 g cascaval
  • sare

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg.

Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, smintina, cascavalul dat pe razatoare si oul taiat felii subtiri. Amestecul se sareaza dupa gust, se omogenizeaza si se umple rosiile.

Inainte de a se trece la umplerea lor, rosiile se spala, se scobesc de seminte si se scurg bine.

Astfel pregatite, rosiile, asezate pe un platou, se tin la rece.
Se servesc in aceeasi zi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort spirală şi o dublă aniversare

Spun o dubla aniversare pentru că,după cum ştiţi în acest week-end am aniversat-o pe mama mea care a împlinit o...

Tort spirală şi o dublă aniversare
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca