Rosii umplute cu macaroane

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg. Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 rosii mijlocii
  • 100 g macaroane fierte si scurse
  • 1 ou fiert tare
  • 1 lingura de unt incalzit
  • 2 linguri smintina
  • 100 g cascaval
  • sare

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg.

Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, smintina, cascavalul dat pe razatoare si oul taiat felii subtiri. Amestecul se sareaza dupa gust, se omogenizeaza si se umple rosiile.

Inainte de a se trece la umplerea lor, rosiile se spala, se scobesc de seminte si se scurg bine.

Astfel pregatite, rosiile, asezate pe un platou, se tin la rece.
Se servesc in aceeasi zi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide