Rosii umplute cu macaroane

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg. Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 rosii mijlocii
  • 100 g macaroane fierte si scurse
  • 1 ou fiert tare
  • 1 lingura de unt incalzit
  • 2 linguri smintina
  • 100 g cascaval
  • sare

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg.

Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, smintina, cascavalul dat pe razatoare si oul taiat felii subtiri. Amestecul se sareaza dupa gust, se omogenizeaza si se umple rosiile.

Inainte de a se trece la umplerea lor, rosiile se spala, se scobesc de seminte si se scurg bine.

Astfel pregatite, rosiile, asezate pe un platou, se tin la rece.
Se servesc in aceeasi zi.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...