Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 mi
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.
Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 minute in apa clocotita cu sare.
Se adauga doua linguri de maioneza. Se umplu rosiile cu
aceasta compozitie.
Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in doua, pe lungime.
Galbenusul se piseaza cu o furculita tii se incorporeaza in maioneza ramasa, adaugandu-se si o lingura de smantana.
Se umplu jumatatile de ou si se decoreaza cu cate o felioara de maslina.
Se aseaza rosiile ouale umplute pe un platou, tapetat cu cateva frunze de salata verde.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii