Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 mi
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.
Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 minute in apa clocotita cu sare.
Se adauga doua linguri de maioneza. Se umplu rosiile cu
aceasta compozitie.
Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in doua, pe lungime.
Galbenusul se piseaza cu o furculita tii se incorporeaza in maioneza ramasa, adaugandu-se si o lingura de smantana.
Se umplu jumatatile de ou si se decoreaza cu cate o felioara de maslina.
Se aseaza rosiile ouale umplute pe un platou, tapetat cu cateva frunze de salata verde.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti