Rosii umplute cu mozzarella

Rosiile se spala, se taie un capac, se scoate cu grija interiorul, apoi se sareaza si se presara piper macinat. Intr-un vas Jena uns cu ulei de maslin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • o lingura de ulei de masline
  • 100 grame mozzarella
  • o lingura de frisca de gatit
  • sare
  • piper macinat
  • maghiran
  • tarhon
  • rozmarin
  • cimbru

Mod de preparare

Rosiile se spala, se taie un capac, se scoate cu grija interiorul, apoi se sareaza si se presara piper macinat. Intr-un vas Jena uns cu ulei de masline, asezam rosiile. Continutul a doua rosii il punem in vas, peste care adaugam bucatile de mozzarella, taiata marunt si scursa de apa. Amestecam si condimentam cu condimentele amintite. Turnam frisca de gatit si amestecam bine cu mixerul vertical. Rosiile se umplu cu acest amestec si se coc in cuptorul incalzit la 220 grade, aproximativ 15 minute, pana cand branza se topeste.
Alte retete

Salata de pui

Salata orientala

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide