Rosiile se spala, se taie un capac, se scoate cu grija interiorul, apoi se sareaza si se presara piper macinat. Intr-un vas Jena uns cu ulei de maslin
Rosiile se spala, se taie un capac, se scoate cu grija interiorul, apoi se sareaza si se presara piper macinat. Intr-un vas Jena uns cu ulei de masline, asezam rosiile. Continutul a doua rosii il punem in vas, peste care adaugam bucatile de mozzarella, taiata marunt si scursa de apa. Amestecam si condimentam cu condimentele amintite. Turnam frisca de gatit si amestecam bine cu mixerul vertical. Rosiile se umplu cu acest amestec si se coc in cuptorul incalzit la 220 grade, aproximativ 15 minute, pana cand branza se topeste.
Alte retete
Salata de pui
Salata orientala
Un desert de vara gustos si usor de facut. Profitati si voi de fructe in perioada verii asa cum fac si eu :).
Tarta cu piersici si caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj