Rosii umplute cu mozzarella

O reteta de rosii umplute foarte gustoasa si sanatoasa, un aperitiv rece perfect in zilele calde. Pentru aceasta reteta de aperitive cu rosii se recomanda mozzarella Granarolo.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 300g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g
  • in zer sau mini Granarolo 1kg)
  • 50g masline negre fara samburi
  • 20g de capere
  • 80g paine toast
  • fara coaja
  • 10 frunze de busuioc
  • 30ml ulei extra virgin
  • sare

Mod de preparare

1. Decojiti rosiile dupa ce le-ati spalat. Scoateti miezul, presarati putina sare pe fiecare rosie si lasati-le sa se scurga.

2. Taiati paine toast in cubulete si prajiti-le intr-o tigaie.

3. Intr-un castron amestecati maslinele, caperele tocate fin si mozzarella Granarolo. Asezonati cu ulei de masline, sare si cateva frunze de busuioc tocate marunt. Adaugati cubulete de paine prajita.

4. Umpleti rosiile pregatite anterior cu acest amestec.

 

Decorati cu frunze de busuioc si stropiti cu ulei de masline.


Rosiile umplute cu mozzarella se servesc reci si se pastreaza la frigider.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide