Rosii umplute cu orez si maioneza

Rosiile umplute cu orez si maioneza este un aperitiv simplu si delicios. Ingredientele necesare sunt: rosii, ardei si orez.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mijlocii
  • 2 ardei
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata verde.
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita mustar
  • 50 g ulei.

Mod de preparare

Rosii umplute cu orez si maioneza se prepara astfel: taiem un capac de la rosii si le scobim de miez. Presaram peste sare, piper si putin otet, apoi le punem deoparte ca sa se scurga. Fierbem 100 g de orez pe care il amestecam apoi cu doua linguri de maioneza, mustar si doi ardei copti maruntiti. Asezam rosiile scobite pe un platou si le umplem cu compozitia facuta mai devreme.


Cu salata.

Alte aperitive festive recomandate

 

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide