Rosii umplute cu oua fierte

Rosiile spalate in prealabil, se golesc de miez si se lasa la scurs. Se face o pasta din ouale sfaramate, sarea, piperul, mustarul si verdeata tocata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 3 oua tari
  • 2 lingurite mustar
  • 3 lingurite ulei
  • sare
  • piper
  • 3 lingurite marar
  • patrunjel verde
  • salata verde

Mod de preparare

Rosiile spalate in prealabil, se golesc de miez si se lasa la scurs. Se face o pasta din ouale sfaramate, sarea, piperul, mustarul si verdeata tocata marunt. Se umplu rosiile cu aceasta pasta si se asaza apoi pe frunze de salata verde.
Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Placinta de dovleac

Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...