Rosii umplute cu pasta de peste

Se desface pestele de oase si se pune in jumatate de pahar ulei fierbinte de masline, apoi se sfarama bine cu lingura, apasand tare pana se face o pa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr peste proaspat
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingurita piper
  • 1 praf sare
  • usturoi
  • 8 rosii

Mod de preparare

Se desface pestele de oase si se pune in jumatate de pahar ulei fierbinte de masline, apoi se sfarama bine cu lingura, apasand tare pana se face o pasta. Se adauga o lingurita cu usturoi pisat, piper, restul de ulei si un pahar cu lapte. Se freaca bine, pe foc mic, se lasa sa fiarba pana scade si ramane o pasta cu care se umplu rosiile.


Se orneaza cu verdeata

Alte retete:

Chiftele

Gogosi pufoase

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii