Se desface pestele de oase si se pune in jumatate de pahar ulei fierbinte de masline, apoi se sfarama bine cu lingura, apasand tare pana se face o pa
Se desface pestele de oase si se pune in jumatate de pahar ulei fierbinte de masline, apoi se sfarama bine cu lingura, apasand tare pana se face o pasta. Se adauga o lingurita cu usturoi pisat, piper, restul de ulei si un pahar cu lapte. Se freaca bine, pe foc mic, se lasa sa fiarba pana scade si ramane o pasta cu care se umplu rosiile.
Se orneaza cu verdeata
Alte retete:
Chiftele
Gogosi pufoase
Ciuperci umplute
Pentru ca ne-a adus mama soacra niste carne de miel, cum nu prea ne omoram cu acest tip de carne, m-am gandit ca dintr-o...
Pizza turceascaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.