Rosii umplute cu pasta de peste

Se desface pestele de oase si se pune in jumatate de pahar ulei fierbinte de masline, apoi se sfarama bine cu lingura, apasand tare pana se face o pa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr peste proaspat
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingurita piper
  • 1 praf sare
  • usturoi
  • 8 rosii

Mod de preparare

Se desface pestele de oase si se pune in jumatate de pahar ulei fierbinte de masline, apoi se sfarama bine cu lingura, apasand tare pana se face o pasta. Se adauga o lingurita cu usturoi pisat, piper, restul de ulei si un pahar cu lapte. Se freaca bine, pe foc mic, se lasa sa fiarba pana scade si ramane o pasta cu care se umplu rosiile.


Se orneaza cu verdeata

Alte retete:

Chiftele

Gogosi pufoase

Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide