Rosiile umplute cu pasta de ton se prepara rapid si sunt un aperitiv foarte gustos. Pentru aceasta reteta cu rosii aveti nevoie de conserva de ton, ceapa rosie, margarina si condimente.
Rosiile umplute cu pasta de ton se prepara rapid si sunt aperitve gustoase. Tonul se scurge de ulei, apoi se amesteca cu margarina, pana devine pasta. Se adauga ceapa tocata marunt, sare si piper. Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobeste cu ajutorul unei lingurite. Se spala frunzele de salata si se pun pe fundul unui platou. Se asaza rosiile si se pune paltoul la frigider pana la servire.
Se servesc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti