Rosiile umplute cu pasta de ton se prepara rapid si sunt un aperitiv foarte gustos. Pentru aceasta reteta cu rosii aveti nevoie de conserva de ton, ceapa rosie, margarina si condimente.
Rosiile umplute cu pasta de ton se prepara rapid si sunt aperitve gustoase. Tonul se scurge de ulei, apoi se amesteca cu margarina, pana devine pasta. Se adauga ceapa tocata marunt, sare si piper. Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobeste cu ajutorul unei lingurite. Se spala frunzele de salata si se pun pe fundul unui platou. Se asaza rosiile si se pune paltoul la frigider pana la servire.
Se servesc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii