Rosii umplute cu pasta de ton

Rosiile umplute cu pasta de ton se prepara rapid si sunt un aperitiv foarte gustos. Pentru aceasta reteta cu rosii aveti nevoie de conserva de ton, ceapa rosie, margarina si condimente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii mici
  • 2 conserve de ton in ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 100 gr margarina
  • sare
  • piper
  • frunze de salata

Mod de preparare

Rosiile umplute cu pasta de ton se prepara rapid si sunt aperitve gustoase. Tonul se scurge de ulei, apoi se amesteca cu margarina, pana devine pasta. Se adauga ceapa tocata marunt, sare si piper. Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobeste cu ajutorul unei lingurite. Se spala frunzele de salata si se pun pe fundul unui platou. Se asaza rosiile si se pune paltoul la frigider pana la servire.


Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Chiftele

Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii