Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt putin pes
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.
Se taie marunt putin peste fiert, se amesteca cu maioneza, adaugand citeva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare.
Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca, si se asaza pe farfurie, cu frunze de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba taraneasca
Spaghett cu ciuperci si rosii
Ciuperci pane
Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa...
Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel KentangOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj