Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt putin pes
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.
Se taie marunt putin peste fiert, se amesteca cu maioneza, adaugand citeva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare.
Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca, si se asaza pe farfurie, cu frunze de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba taraneasca
Spaghett cu ciuperci si rosii
Ciuperci pane
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.