Rosii umplute cu peste

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt putin pes

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mijlocii
  • putin peste fiert
  • 3-4 ciuperci
  • sare
  • piper
  • putin otet
  • patrunjel
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • 50 g ulei

Mod de preparare

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.

Se taie marunt putin peste fiert, se amesteca cu maioneza, adaugand citeva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare.

Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca, si se asaza pe farfurie, cu frunze de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciorba taraneasca

Spaghett cu ciuperci si rosii

Ciuperci pane

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide