Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, las
Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, lasandu-le asa catva timp sa se scurga.
Cu furculita se sfarima pestele intr-un castron, se adauga maioneza. Se freaca totul bine impreuna.
Cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama ce-au lasat.
Se asaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata mexicana cu ton
Piept de pui cu smantana
Ostropel de pui cu ceapa
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti