Rosii umplute cu peste in ulei

Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, las

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mici
  • 1 cutie peste conservat in ulei (palamida
  • heringi etc.)
  • sare
  • piper
  • o lingurita de frunze de patrunjel verde
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 50 g ulei
  • zeama de lamaie sau otet
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, lasandu-le asa catva timp sa se scurga.

Cu furculita se sfarima pestele intr-un castron, se adauga maioneza. Se freaca totul bine impreuna.

Cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama ce-au lasat.

Se asaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Salata mexicana cu ton

Piept de pui cu smantana

Ostropel de pui cu ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu cacao si fructe confiate

Pentru ca mi-au ramas niste albusuri de la cozonaci, m-am gandit sa le transform in niste checuri delicioasa, asa ....ca la...

Chec cu cacao si fructe confiate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca