Rosii umplute cu peste in ulei

Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, las

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mici
  • 1 cutie peste conservat in ulei (palamida
  • heringi etc.)
  • sare
  • piper
  • o lingurita de frunze de patrunjel verde
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 50 g ulei
  • zeama de lamaie sau otet
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, lasandu-le asa catva timp sa se scurga.

Cu furculita se sfarima pestele intr-un castron, se adauga maioneza. Se freaca totul bine impreuna.

Cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama ce-au lasat.

Se asaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Salata mexicana cu ton

Piept de pui cu smantana

Ostropel de pui cu ceapa

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide