Pieptul de pui taiat cubulete mici,Ceapa si usturoiul tocat marunt se pun in tigaie cu o lingura de ulei si se prajesc 5 minute. Rosiile ,spalate,taia
Pieptul de pui taiat cubulete mici,Ceapa si usturoiul tocat marunt se pun in tigaie cu o lingura de ulei si se prajesc 5 minute.
Rosiile ,spalate,taiati un capac,scoateti miezul,lasati rosiile la scurs iar apoi sarati si piperati interiorul.
Painea prajita,o rupeti bucatele mici,maslinele taiate in patru,mozzarella taiati in cubulete,amestecati cu ou,cu pieptul de pui prajit si cu basilikum.Cu aceasta compozitie umpleti rosiile.
Lasati cuptorul sa se incalzeasca pana la 200 grade C,intre timp taiati costita marunt,o prajiti pana devine crocanta(dar nu arsa ) ,amestecati cu miezul de la rosii.
Acest sos il puneti intr-un vas de jena,rosiile umplute peste si le dati la cuptor 20-25 de minute.
Pe langa se poate servi cartofi fierti cu unt si verdeata deasupra.
Pofta buna!
Reteta Rosii umplute cu piept de pui(gaina) a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu rosii gasiti aici:
Paste cu rosii si ardei,
Rosii umplute cu ton
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti