Rosii umplute cu prosciutto

Rosiile umplute cu prosciutto este o reteta aperitiv excelenta pentru micul-dejun. Ingredientele sunt: rosii, prosciutto, sare, piper.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 oua
  • 8 felii de prosciutto
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • o mana de ciuperci
  • salata verde

Mod de preparare

Rosiile umplute cu prosciutto se prepara astfel: luam cateo rosie spalata si scoatem din ea miezul. Adaugam, in cruce feliile de prosciutto si in interior spargem cateun ou, dupa care condimentam si adunam feliile de prosciutto ca sa imbraci oul. Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam rosiile. Le scoatem cand e gata oul.


Servim cu foi de salata

Alte retete cu rosii recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide