Rosiile umplute cu prosciutto este o reteta aperitiv excelenta pentru micul-dejun. Ingredientele sunt: rosii, prosciutto, sare, piper.
Rosiile umplute cu prosciutto se prepara astfel: luam cateo rosie spalata si scoatem din ea miezul. Adaugam, in cruce feliile de prosciutto si in interior spargem cateun ou, dupa care condimentam si adunam feliile de prosciutto ca sa imbraci oul. Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam rosiile. Le scoatem cand e gata oul.
Servim cu foi de salata
Alte retete cu rosii recomandate
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti