Se coc vinetele pe flacara de la aragaz, se curata cat sunt fierbinti, se toaca si se lasa putin sa se scurga, apoi se pun intr-un castron de portela
Se coc vinetele pe flacara de la aragaz, se curata cat sunt fierbinti, se toaca si se lasa putin sa se scurga, apoi se pun intr-un castron de portelan si se bat cu o lingura de lemn adaugand treptat ulei, pana se albesc bine. Se toaca marunt o ceapa, se amesteca in vinete, apoi se adauga sare. Rosiile se spala, se scobesc, se lasa cu gura in jos sa se scurga si se umplu cu salata de vinete.
Se pune pe fiecare rosie cate o frunzulita de patrunjel verde.
Alte retete:
Chiftelute Ardei copti Dovlecei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii