Rosii umplute cu svaiter

Spalam foarte bine rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga cateva minute. Se da svaiterul pe razatoare, se amesteca cu putin miez de rosii,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii mijlocii
  • 200 g svaiter
  • 2 linguri de unt
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam foarte bine rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga cateva minute.

Se da svaiterul pe razatoare, se amesteca cu putin miez de rosii, se sareaza si se pipereaza, apoi se leaga cu un galbenus.

Cu acest amestec umplem rosiile.
Alte retete

Ciuperci cu mamaliguta

Mazare cu piept de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...