Spalam foarte bine rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga cateva minute. Se da svaiterul pe razatoare, se amesteca cu putin miez de rosii,
Spalam foarte bine rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga cateva minute.
Se da svaiterul pe razatoare, se amesteca cu putin miez de rosii, se sareaza si se pipereaza, apoi se leaga cu un galbenus.
Cu acest amestec umplem rosiile.
Alte retete
Ciuperci cu mamaliguta
Mazare cu piept de pui
Am folosit dovlecei in acest sezon in foarte, foarte multe preparate. Cred ca a fost principalul nostru aliment. Dar aceste...
Reteta de paste cu pui si dovleceiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa