Se scoate tonul din cutii, se amesteca cu unt si ulei de masline si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine o pasta. Rosiile se scobesc si se
Se scoate tonul din cutii, se amesteca cu unt si ulei de masline si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine o pasta. Rosiile se scobesc si se asaza intr-un vas cu sare si otet, unde se tin 10 minute. Se scurg usor si se umplu cu crema de ton.
Se servesc aranjate pe un platou, cu putin patrunjel verde tocat deasupra.
Alte aperitive:
Rulada cu ciuperci
Ciuperci umplute
Chiftelute
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti