Se scoate tonul din cutii, se amesteca cu unt si ulei de masline si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine o pasta. Rosiile se scobesc si se
Se scoate tonul din cutii, se amesteca cu unt si ulei de masline si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine o pasta. Rosiile se scobesc si se asaza intr-un vas cu sare si otet, unde se tin 10 minute. Se scurg usor si se umplu cu crema de ton.
Se servesc aranjate pe un platou, cu putin patrunjel verde tocat deasupra.
Alte aperitive:
Rulada cu ciuperci
Ciuperci umplute
Chiftelute
Cand vreau ceva dulce, rapid si mai ales de post mereu fac strudele cu mere. Zahar brun, zahar bourbon si scortisoara si e...
Desert - Strudele de post cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj