Rosii umplute cu vinete

Rosiile se spala, se taie un capacel si se scoate miezul cu o lingurita. Se umplu cu salata de vinete si se acopera cu capacelul. Se orneaza cu verde

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 rosii mari
  • salata de vinete

Mod de preparare

Rosiile se spala, se taie un capacel si se scoate miezul cu o lingurita. Se umplu cu salata de vinete si se acopera cu capacelul.

Se orneaza cu verdeata. Rosiile se pot umple cu diverse salate (de dovlecei, de orez, de ciuperci, de conopida).


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...