Rosii umplute cu vinete

Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe un platou cu partea taia

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 1 kg vinete
  • 100 ml ulei
  • 100 gr ceapa
  • 2 oua
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe un platou cu partea taiata in jos pentru a se scurge. Ceapa se curata si se taie marunt. Ouale fierte tari, se curata de coaja si se feliaza. Se amesteca vinetele cu sarea, uleiul, ceapa si piperul. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.
Rosiile se servesc ornate cu felii de oua.

Alte retete:

ciuperci umplute

Piftie de curcan

Saratele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca