Cocktail cu piept de pui

Cocktailul cu piept de pui este un aperitiv cu carne delicios si consistent. Se amesteca bine ingredientele pentru sos pana se amogenozeaza, apoi se adauga si smantana.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sos:
  • 3 linguri ketchup
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • 2 linguri sus lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • 150 ml smantana
  • Pentru cacktail:
  • 2 bucati piept de pui (creveti
  • jambon
  • sunca Praga)
  • 1 avocado
  • 50 g frunze salata verde
  • praf boia
  • felii de lamaie

Mod de preparare

Cocktailul cu piept de pui este un aperitiv cu carne delicios si consistent. Se amesteca bine ingredientele pentru sos pana se amogenozeaza, apoi se adauga si smantana. Se frig pe gratar pieptii de pui dezosati, apoi se taie carnea cubulete. Se curata de coaje si se taie cubulete avocado. Se imparte salata in 4 cupe, se pune carnea si avocado si se stropesc cu sos. Se presara boia si se servesc cu felii de lamaie.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...