Cocktailul cu piept de pui este un aperitiv cu carne delicios si consistent. Se amesteca bine ingredientele pentru sos pana se amogenozeaza, apoi se adauga si smantana.
Cocktailul cu piept de pui este un aperitiv cu carne delicios si consistent. Se amesteca bine ingredientele pentru sos pana se amogenozeaza, apoi se adauga si smantana. Se frig pe gratar pieptii de pui dezosati, apoi se taie carnea cubulete. Se curata de coaje si se taie cubulete avocado. Se imparte salata in 4 cupe, se pune carnea si avocado si se stropesc cu sos. Se presara boia si se servesc cu felii de lamaie.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti