Jumari

In grasimea incinsa, se pun ouale batute cu sare, in ultimul moment. Dupa ce s-au prins putin pe tigaie, se amesteca cu furculita si fara sa se lasa s

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 linguri unt
  • sare
  • 150g cascaval (se pot prepara si fara cascaval)

Mod de preparare

In grasimea incinsa, se pun ouale batute cu sare, in ultimul moment. Dupa ce s-au prins putin pe tigaie, se amesteca cu furculita si fara sa se lasa sa se intareasca, se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra si unt proaspat. In loc de cascaval se poate folosi si altfel de brinza sau se pot servi simple.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...