Pentru jumari cu slanina sau sunca in tigaie se pun bucatele mici de slanina si se lasa sa se prajeasca la foc potrivit. Separat se bat ouale cu laptele, se adauga sare.
Pentru jumari cu slanina sau sunca in tigaie se pun bucatele mici de slanina si se lasa sa se prajeasca la foc potrivit. Separat se bat ouale cu laptele, se adauga sare (daca slanina nu este prea sarata), se toama peste slanina rumenita si se amesteca pe foc pana incep sa se intareasca. La fel se pot pregati jumari cu sunca taiata marunt.
Jumarile cu slanina sunt gustoase calde.
Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj