Ouale se sparg intr-un castron si se amesteca cu patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate foarte marunt. Se potrivesc la gust de sare si piper si s
Ouale se sparg intr-un castron si se amesteca cu patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate foarte marunt. Se potrivesc la gust de sare si piper si se bat cu o furculita sau cu un tel. Se pune untul la incins intr-o tigaie si se toarna ouale. Se amesteca bine, pana se incheaga.
Se servesc imediat.
Alte retete culinare:
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa