Jumari moldovenesti (scrob)

Pentru jumari moldovenesti se topeste untul intr-o tigaie. Se bat ouale intr-un castron, se adauga laptele si sare cat trebuie. Se toarna peste untul fierbinte.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri lapte
  • sare.

Mod de preparare

Pentru jumari moldovenesti se topeste untul intr-o tigaie. Se bat ouale intr-un castron, se adauga laptele si sare cat trebuie. Se toarna peste untul fierbinte si se amesteca cu lingura la foc, pana incep sa se intareasca.


Jumarile moldovenesti se servesc calde.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Alin

Pentru ca nu ma pricep sa fac altfel de cadouri decat din cele dulci, am mesterit un tortulet pentru bunul nostru prieten...

Desert tort Alin
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca