Pentru jumari si untura se indeparteaza soriciul de pe bucata de slanina si apoi toata slanina se taie bucati mici. Toate bucatile de slanina se pun intr-un vas.
Pentru jumari si untura se indeparteaza soriciul de pe bucata de slanina si apoi toata slanina se taie bucati mici. Toate bucatile de slanina se pun intr-un vas cu fund dublu, gen tuci. Se pune vasul la foc mic amestecand continuu. Dupa ce jumarile s-au topit complet. se strecoara si se presara cu sare numai dupa ce s-au racit. Lichidul obtinut in urma topirii va fi untura dupa ce se incheaga.
Jumarile si untura se servesc reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii