Se fierbe fasolea, iar dupa ce s-a scurs se paseaza. Piureul obtinut se amesteca bine adaugand treptat ulei. Cand s-a albit si s-a transformat intr-o
Se fierbe fasolea, iar dupa ce s-a scurs se paseaza. Piureul obtinut se amesteca bine adaugand treptat ulei. Cand s-a albit si s-a transformat intr-o pasta fina si cremoasa se adauga usturoiul pisat, zeama de lamaie, menta tocata marunt si boiaua - pentru o frumoasa culoare roz. Se ung feliile de paine prajita cu crema de branza iar deasupra se aseaza crema de fasole.
Binevenite ar fi si ceva rondele de ceapa verde, ca decor si ca un plus de gust. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii