Shaorma

Cea mai buna shaorma de casa.

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Shaorma

Ingrediente

  • 300 g carne pui
  • 4 cartofi
  • 2 lipii
  • 4 linguri de smantana
  • 1 jumatate ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • varza
  • 4 castraveti murati
  • 1 rosie
  • sare
  • ketchup
  • condimente pentru carne de pui
  • salata verde
  • cimbru uscat

Mod de preparare

Spalam carnea de pui, iar apoi o taiem in fasii lungi. Fasiile de carne nu trebuie sa fie nici prea subtiri, nici prea groase. Punem o lingura de condimente peste carnea de pui. Amestecam. Prajim bucatile de pui. Curatam cei patru cartofi. Ii spalam si ii taiem pai. Prajim cartofii. Intre timp, tocam varza si punem sare, ulei si otet dupa gust. Curatam ceapa si o tocam pestisori. Taiem rosia in feliute si castravetii murati in rondele. Strivim catelul de usturoi cu lama unui cutit, iar apoi il tocam marunt. Amestecam usturoiul cu cele 4 linguri de smantana. Adaugam putin cimbru si putina sare. Amestecam. Scoatem cartofii prajiti pe servetele absorbante. La fel procedam si cu carnea de pui.

Asamblare: Ungem lipia cu sosul de smantana. Adaugam cartofii prajiti, carne de pui, putin ketchup, salata de varza, ceapa rosie, feliute de rosie, rondele de castraveti murati si putina salata verde. Este absolut delicioasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori