Bagheta cu usturoi

Painea se taie in felii late si se curata de coaja, dupa care se pune la prajit. Se freaca feliile de paine cu usturoi, se stropesc cu ulei de maslin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de paine
  • 1-2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Painea se taie in felii late si se curata de coaja, dupa care se pune la prajit. Se freaca feliile de paine cu usturoi, se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper.


Se sevesc imediat.

Alteaperitive:

Chiftele Placinta de dovleac Oua umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...