Bagheta cu usturoi si rosii

Painea se prajeste si se freaca cu usturoi. Se unge apoi fiecare felie cu pasta de rosii, condementata cu sare, piper si busuioc.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine
  • pasta de rosii
  • usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Painea se prajeste si se freaca cu usturoi. Se unge apoi fiecare felie cu pasta de rosii, condementata cu sare, piper si busuioc.


Alte aperitive: Oua umplute Placinta de dovleac Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca