Chifle cu branza

Chiflele se taie in doua si se inmoaie in lapte. Branza se amesteca impreuna cu oul, sarea, piperul si mararul. Peste fiecare jumatate de chifla se i

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 chifle
  • 100 gr unt
  • 150 gr branza
  • 1 ou
  • 1 jumatat pahar smantana
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingurita marar tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Chiflele se taie in doua si se inmoaie in lapte. Branza se amesteca impreuna cu oul, sarea, piperul si mararul. Peste fiecare jumatate de chifla se intinde pasta de branza si se acopera cu cealalta jumatate. Untul impartit in 12 bucatele se pune pe tava si apoi peste el cate o chifla umpluta. Deasupra se asaza inca un cubulet de unt si cate o lingura de smantana. Chiflele se pun apoi in cuptor.


Se servesc fierbinti. Alte retete: Piftie de curcan Maioneza de post Saratele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Caras la cuptor in sos de vin

Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!

Caras la cuptor in sos de vin
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca