Chifle dichisite

Taie-le capac painicilor si scobeste-le cu mare atentie. pune deoparte miezul scos. caleste intr-o lingura cu unt ciupercile taiate, adauga putin cimb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-6 chifle graham
  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 ml smantana
  • 100 ml vin alb
  • 3 oua
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • unt
  • ulei

Mod de preparare

Taie-le capac painicilor si scobeste-le cu mare atentie. pune deoparte miezul scos. caleste intr-o lingura cu unt ciupercile taiate, adauga putin cimbru, piper, iar cand au scazut putin, toarna vinul si lasa sa fiarba inabusit. Lasa sa se recoreasca. Adauga verdeata tocata marunt, cascavalul, ouale batute, sare si piper si o parte din miezul chiflelor. Amesteca usor si umple chifelele. Pune-le pe o tava stropita cu un amestec de apa si ulei si da la cuptorul incins pentru zece minute.
Serveste chiflele calde, alaturi de un pahar de vin.

Alte aperitive:

Chiftele

Rulada de ciuperci

Rosii umplute cu pui prajit

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...