Taie-le capac painicilor si scobeste-le cu mare atentie. pune deoparte miezul scos. caleste intr-o lingura cu unt ciupercile taiate, adauga putin cimb
Taie-le capac painicilor si scobeste-le cu mare atentie. pune deoparte miezul scos. caleste intr-o lingura cu unt ciupercile taiate, adauga putin cimbru, piper, iar cand au scazut putin, toarna vinul si lasa sa fiarba inabusit. Lasa sa se recoreasca. Adauga verdeata tocata marunt, cascavalul, ouale batute, sare si piper si o parte din miezul chiflelor. Amesteca usor si umple chifelele. Pune-le pe o tava stropita cu un amestec de apa si ulei si da la cuptorul incins pentru zece minute.
Serveste chiflele calde, alaturi de un pahar de vin.
Alte aperitive:
Chiftele
Rulada de ciuperci
Rosii umplute cu pui prajit
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti