Chifle Umplute

Rosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline, se condimenteaza cu amestecul de c

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 chifle
  • motzarella
  • rosii
  • 1 ardei
  • kaizer
  • unt
  • 3 oua
  • 1 gogosar
  • praz
  • piper
  • amestec de ciuperci
  • verdeturi si sare de mare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Rosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline, se condimenteaza cu amestecul de ciuperci. Se scobesc chiflele, se ung cu unt si se umple cu amestecul de mai sus peste care se pune o felie de mozzarella, se sparge un ou si se condimenteaza cu amestec si piper. Se pun la cuptor pana se face oul.

Se poate adauga la legume in tigaie si un ou, se amesteca si se umple chiflele cu acest amestec.


Se servesc imediat.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...