Chifle umplute

Chiflele umplute, la fel ca si cele simple, sunt ideale pentru orice perioada a zilei, fie la micul dejun, la gustare sau chiar la cina.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml bere
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • Umplutura:
  • telemea
  • salam
  • bacon
  • 1 felie slanina
  • uns
  • 1 ou
  • mac
  • susan

Mod de preparare

Cernem faina si amestecam cu sarea, zaharul si drojdia. Adaugam uleiul si berea. Incepem sa framantam un aluat nelipicios (daca mai este nevoie adaugam apa calduta sau bere). Acoperim si lasam la dospit cca 30 min.
Intre timp taiem cubulete salamul, baconul si slanina si le amestecam.
Impartim coca in bucati egale. Fiecare bucata o intindem si adaugam in mijloc telemea si amestecul de salam. Unim marginile si le asezam in tava, repetam pana terminam. Acoperim si lasam la dospt cca 20 minute.
Le ungem cu oul desfacut si presaram cu mac si sare. Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.


Chiflele umplute se pot servi atat calde cat si reci, eventual insotite de un suc natural de la Bunatati din natura, cum ar fi cel de agurida.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de menta

O bautura delicioasa, aromata, numai buna servita rece. Necesita timp de asteptare pana este gata, dar merita. Optional...

Lichior de menta
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii