Chifle umplute cu ciuperci

Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt. Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dul

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 chifle
  • 100 g ciuperci
  • verdeata tocata
  • 1 ou crud
  • 1/2 lamiie
  • 1 lingura smintina
  • 1 cana de lapte
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt.

Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dulce si se golesc de miez.

Dupa ce au stat in lapte, chiflele se storc usor, apoi se asaza pe o forma unsa cu unt si se umplu cu amestecul de ciuperci, ou, smintina, verdeata tocata si zeama de lamiie.

Saram amestecul si il piperam dupa gust.

Daca nu este bine legat se adauga si miezul de la o chifla in amestec.

Chiflele astfel pregatite se introduc in cuptor si se tin la foc tare 1/2 ora.
Se scot cind sint usor rumenite. Se servesc calde.

Este un aperitiv foarte practic

Alte retete recomandate

Salate cu pui si ciuperci

Placinta cu carne si ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide