Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt. Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dul
Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt.
Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dulce si se golesc de miez.
Dupa ce au stat in lapte, chiflele se storc usor, apoi se asaza pe o forma unsa cu unt si se umplu cu amestecul de ciuperci, ou, smintina, verdeata tocata si zeama de lamiie.
Saram amestecul si il piperam dupa gust.
Daca nu este bine legat se adauga si miezul de la o chifla in amestec.
Chiflele astfel pregatite se introduc in cuptor si se tin la foc tare 1/2 ora.
Se scot cind sint usor rumenite. Se servesc calde.
Este un aperitiv foarte practic
Alte retete recomandate
Salate cu pui si ciuperci
Placinta cu carne si ciuperci
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti