Crema de ficat

Se fierbe ficatul in apa clocotita 15-20 minute. Se trece prin masina de tocat, se freaca cu untul, laptele, sarea si piperul. Dupa gust, se poate ada

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. ficat de porc
  • 50 gr. unt
  • 1 lingurita lapte
  • ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe ficatul in apa clocotita 15-20 minute. Se trece prin masina de tocat, se freaca cu untul, laptele, sarea si piperul. Dupa gust, se poate adauga si ceapa tocata, cruda sau calita Cu aceasta pasta se ung feliile de franzela.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...