Crema de sunca

Sunca, trecuta de doua ori prin masina de tocat, se freaca cu untul pina se omogenizeaza. Se adauga coniacul, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. sunca slaba
  • 150 gr. unt
  • 1 lingura coniac
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Sunca, trecuta de doua ori prin masina de tocat, se freaca cu untul pina se omogenizeaza. Se adauga coniacul, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cu aceasta crema obtinuta se fac sandvisuri.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...