Franzela umpluta cu pasta de carne

Pentru franzela umpluta cu pasta de carne se taie franzeluta pe jumatate, se scobeste miezul si se umple cu o umplutura facuta din unt frecat spuma.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • franzela
  • unt
  • pasta de peste
  • sunca
  • salam
  • castraveciori
  • sardele
  • masline
  • gogosari

Mod de preparare

Pentru franzela umpluta cu pasta de carne se taie franzeluta pe jumatate, se scobeste miezul si se umple cu o umplutura facuta din unt frecat spuma in care se adauga pe rind pasta de peste, sunca, salam, castraveciori, sardele, masline si gogosari, toate taiate bucatele mici. Se umple bine franzela si se da la rece. Cand este bine intarita se taie felii subtiri, cam de 1/2 c m si se serveste.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...