Gustari calde cu rosii

Ungem feliile de paine cu unt, punem deasupra salamul si branza si apoi dam la cuptor aproximativ 5-7 minute.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de paine
  • unt
  • salam sau parizer
  • branza sau cascaval
  • suc de rosii

Mod de preparare

Ungem feliile de paine cu unt, punem deasupra salamul si branza si apoi dam la cuptor aproximativ 5-7 minute.

Se servesc cu suc de rosii deasupra.

Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide