Maioneza cu zacusca

Ceapa se taie marunt in patratele cit mai mici la fel si gogosari murati. Se amesteca ingredientele cu zacusca iar apoi cu maioneza.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maiomeza 200 g
  • zacusca 400 g (de vinete)
  • 2 buc. ceapa (rosie
  • alba) sau ceapa verde
  • gogosari murati 50-100 g

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt in patratele cit mai mici la fel si gogosari murati. Se amesteca ingredientele cu zacusca iar apoi cu maioneza.
Se poate servi imediat dar recomand sa fie tinuta in frigider macar 2-3 h pentru ca aroma gogosarilor si a cepei sa se uniformizeze

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de caise

Uite că am reuşit să preparăm şi gem de caise,mai puţintel ,după buget că „e scumpe” maică caisele în zona...

Gem de caise
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa