Mancare de ciuperci

Tocati marunt ciupercile si ceapa. Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul. Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 3-4 rosii mari
  • patrunjel verde
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval
  • 2 ridichi pentru ornat
  • sare
  • piper
  • un pahar cu ulei

Mod de preparare

Tocati marunt ciupercile si ceapa.

Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul.

Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe foc domol timp de 20 de minute.

Folositi rosii proaspete, ca sa obtineti un suc, pe care il veti adauga treptat peste ciupercile si ceapa calite.

Puneti sare si piper, dupa gust.

Omogenizati compozitia pana devine ca o pasta.

Cu aceasta pasta puteti pregatiti sandvisuri cu sunca de Praga sau cu cascaval.

Decorati sandvisurile cu ridichi, taiate in felii subtiri si cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti aici:

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii