Oua de prepelita pe pat de paine

Taiatzi felii mai groase de cascaval ( eu le-am taiat prea subtiri) si decupati in centrul lor , cu ajutorul unui paharel nu f. mare. Ungeti feliile d

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua (depinde cate sandviciuri faceti) de prepelita
  • paine integrala
  • cascaval
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiatzi felii mai groase de cascaval ( eu le-am taiat prea subtiri) si decupati in centrul lor , cu ajutorul unui paharel nu f. mare.

Ungeti feliile de paine cu unt, bine de tot, puneti cascavalul decupat pe felie si ou in gaura din cascaval.

Le-am bagat la cuptor la 175 grade pt 10 min. pana s-a topit cascavalul si s-a facut oul.
Pofta buna!

Reteta Oua de prepelita pe pat de paine a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro

Alte retete de sandviciuri gasiti aici:

Croque Monsieur,

Franzeluta umpluta,

Croque monsieur

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancarica de pui sub capac de paine

Sursa: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/mancare-de-pui-sub-capac-de-paine.html#_

Mancarica de pui sub capac de paine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca