Intr-o tava se pun ardeii si dovleceii taiati fasii, se adauga 2 linguri de ulei si se lasa la cuptor, 30 de minute. Painea se taie in felii groase,
Intr-o tava se pun ardeii si dovleceii taiati fasii, se adauga 2 linguri de ulei si se lasa la cuptor, 30 de minute. Painea se taie in felii groase, care se prajesc si se freaca apoi cu usturoiul. Se stropesc apoi feliile de paine cu 2 linguri de ulei si se adauga peste ele ardeii, dovleceii si felii subtiri de sunca.
Se servesc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa