Cartofii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb. Se scurg de apa si cit sunt inca fierbinti se paseaza si se amesteca usor cu untul si smint
Cartofii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb. Se scurg de apa si cit sunt inca fierbinti se paseaza si se amesteca usor cu untul si smintina. Se obtine un piure. Ceapa se curata si se da pe razatoare, apoi se amesteca în piure. Mararul se toaca si impreuna cu usturoiul pisat si celelate condimente (dupa gust) se incorporeaza in pasta de cartofi. Se lasa sa stea 3-5 ore la rece.
Se serveste tartinabil. Se orneaza cu marar sau ardei rosii.
O prăjitură pufoasă,aromată cu multe fructe. O reţetă foarte simplă pe care v-o recomand cu drag. Pentru că am...
Pandişpan cu afine şi vişinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura