Pasta de ficat copt

Se spala ficatul, se sterge bine si se coace in cuptor. Cind este copt, se lasa sa se raceasca, apoi se rade pe razatoarea de zarzavat. Se pune intr-u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat vaca sau vitel
  • 2 cepe(dupa plac)
  • 3 linguri ulei
  • piper
  • sare
  • putin otet(dupa gust)
  • 1 ou
  • salata verde

Mod de preparare

Se spala ficatul, se sterge bine si se coace in cuptor. Cind este copt, se lasa sa se raceasca, apoi se rade pe razatoarea de zarzavat. Se pune intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, uleiul, sarea, piperul si otetul. Se amesteca bine si se asaza pe farfurie Se garniseste cu rotogoale de ou puse pe salata verde tocata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii