Pasta de pui

Pieptul de pui fiert se toaca marunt. Morcovul se rade fin, ardeiul se taie marunt, oul si patrunjelul la fel. Toate se amesteca pina la obtinerea une

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g piept de pui fiert
  • 1 morcov ras
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 ou fiert tare
  • citeva fire patrunjel
  • maioneza
  • o lingurita de curry (sa aiba culoarea galben pasta obtinuta)

Mod de preparare

Pieptul de pui fiert se toaca marunt. Morcovul se rade fin, ardeiul se taie marunt, oul si patrunjelul la fel. Toate se amesteca pina la obtinerea unei paste omogene.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...