Pasta pentru tartine de post

Pentru pasta pentru tartine de post va trebuie margarina, boia dulce, masline fara sambure, Secretul Gustului, o ceapa tocata marunt frecata cu sare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de margarina
  • o lingurita de boia dulce
  • 100 gr. se masline fara sambure
  • o lingurita de Secretul Gustului
  • o ceapa tocata marunt.

Mod de preparare

Pentru pasta pentru tartine de post va trebuie un pachet de margarina, o lingurita de boia dulce, 100 gr. de masline fara sambure, o lingurita de Secretul Gustului, o ceapa tocata marunt frecata cu sare, apoi clatita cu apa rece. Toate acestea se amesteca la un loc, rezultand o pasta foarte gustoasa, dupa care se unge pe pain.


Pasta pentru tartine de post se serveste cu ceai.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreo

Haideti sa mai facem o prajitura delicioasa, sa mai incalzim diminetile reci de toamna si sa ne mai bucuram de amiezile...

Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreo
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca