Quiche Lorraine cu aluat de foietaj

Quiche Lorraine este o reteta cu specific francez. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, foi placinta, legume.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr aluat foietaj
  • 75 gr kaizer
  • 175 gr ceapa
  • 15 gr unt
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • boia
  • piper
  • sare
  • 50 gr cascaval

Mod de preparare

Quiche Lorraine este o reteta cu specific francez. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, foi placinta, legume.

Quiche Lorraine cu aluat de foietaj se prepara astfel: kaizerul taiat marunt se prajeste in unt impreuna cu ceapa maruntita. Se tine apoi la rece. Separat, se bat ouale, se amesteca cu sare, piper si boia, se adauga laptele, cascavalul ras si se toarna totul peste kaizer si ceapa. Se taie aluatul si se umplu cu compozitia. Se impacheteaza dupa plac. Se pun intr-o tava si se lasa 15-20 de minute la rumenit.


Se servesc ca aperitiv, atat calde, cat si reci.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca