Sandivici cu rosii

Untul se amesteca impreuna cu bulionul, busuiocul tocat marunt si usturoiul strivit. Se lasa la frigider aproximativ o ora, apoi se ung felii de pain

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 1 lingura bulion
  • 1 catel usturoi
  • 2-3 frunze busuioc tocate fin
  • 2 rosii intregi
  • paine

Mod de preparare

Untul se amesteca impreuna cu bulionul, busuiocul tocat marunt si usturoiul strivit. Se lasa la frigider aproximativ o ora, apoi se ung felii de paine cu pasta obtinuta. Se orneaza cu felii de rosii si frunze de patrunjel.


Se servesc imediat.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Oua umplute Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...