Sandvici cu lipie

Se desfac marginile lipiei, astfel incat sa ramana o parte nedesfacuta. Lipia se unge, pe interior, o parte cu maioneza si o parte cu mustar. Pe parte

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lipie
  • o rosie
  • doua felii de cascaval putin sarat
  • maioneza
  • mustar
  • 2-3 felii de parizer sau muschi

Mod de preparare

Se desfac marginile lipiei, astfel incat sa ramana o parte nedesfacuta. Lipia se unge, pe interior, o parte cu maioneza si o parte cu mustar. Pe partea cu maioneza se pune mezelul ales, apoi cascavalul si apoi rosiile taiate rondele. Se inchide lipia, se ruleaza, se pune intr-o folie si se lasa pentru 10 minute la frigider.
Proaspat facuta, daca se lasa prea mult devine foarte moale

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...