Se pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o felie de sunca si restu
Se pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o felie de sunca si restul feliilor de cascaval. Se asaza o felie de paine deasupra. Separat, se amesteca ouale cu laptele, apoi se adauga sare si piper. Se dau sandviciurile prin acest amestec si se prajesc apoi intr-o tigaie cu ulei incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Se servesc imediat cu salata de rosii cu castraveti.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Saratele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti