Sandvici cu oua, sunca si cascaval

Se pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o felie de sunca si restu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii paine
  • 8 felii cascaval
  • 4 linguri ketchup
  • 4 felii sunca
  • 2 oua batute
  • 1 lingura lapte
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • castraveti felii
  • rosii cuburi

Mod de preparare

Se pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o felie de sunca si restul feliilor de cascaval. Se asaza o felie de paine deasupra. Separat, se amesteca ouale cu laptele, apoi se adauga sare si piper. Se dau sandviciurile prin acest amestec si se prajesc apoi intr-o tigaie cu ulei incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.


Se servesc imediat cu salata de rosii cu castraveti.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...