Sandviciuri asortate

Se unge fiecare felie de paine cu unt, se asaza pe jumatate dintre ele ouale fierte, taiate felii, jumatati de masline, branza telemea, taiata felii,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de paine
  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • 50 gr masline
  • 200 gr branza telemea
  • 100 gr rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa verde

Mod de preparare

Se unge fiecare felie de paine cu unt, se asaza pe jumatate dintre ele ouale fierte, taiate felii, jumatati de masline, branza telemea, taiata felii, rosiile, ardeiul si ceapa taiate de asemenea felii.


Se acopera cu feliile de paine ramase si se servesc. Alte aperitive:

Chiftele Ciuperci umplute Piftie de curcan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide