Sandviciuri asortate

Sandviciurile asortate mai contin pe langa unt, pate, icre si salam, masline, castraveti si gogsari murati, telemea si rosii cherry.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 felii de paiine de diferite tipuri
  • 200 gr cascaval
  • 1 cutie icre
  • 1 cutie pate de ficat
  • 50 gr unt
  • 100 gr salam
  • 50 gr masline
  • 4 castraveciori murati
  • 3 gogosari murati
  • 50 gr branza telemea
  • 4-5 rosii cherry

Mod de preparare

Sandviciurile se pregatesc asa: se taie paine in diferite forme. Se ung o parte cu unt, iar altele cu icre sau pate de ficat. Se pun betisoare de cascaval, salam si branza rasa, apoi se decoreaza cu rondele de masline, de castraveti murati si fasii de gogosari. Se orneaza cu rosii cherry pe fiecare platou.


Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Chiftele

Placinta cu carne

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide